A szerzo professzionalis senki aki meg emilezni is lusta... Bruno is a professional nobody-builder who just can't make any effort to write an e-mail..
ecce Bruno

Friss topikok

Archívum

Haha

2008.12.10. 22:45

Tessek szepen Brunokrol peldat venni akik koztudottan - simulekony es szereny termeszetuk mellett - akademiai szintre fejlesztettek a pedanteriat.

Minden ebren toltott percben ama szent kuldetes jegyeben zajlik, hogy egyszer s mindenkorra leszamoljak az osszes kozmikus szemettel ami nagy vidaman elterpeszkedik barhol mikor nem figyelek oda.

Ha be volnek zarva tegyuk fel egy betonkockaba, valoszinuleg elobb-utobb hozzalatnek megszamolni a betonszemcseket sot nem tartom kizartnak, hogy a helyesebbeknek meg nevet is adnek. De ha mondjuk a betonkocka tobboldalu (akkor mar abstart nem kocka, de hagy meneteljen ma' a gondolat) akkor a negyzetcentimeterre eso szorakozasi ehetosegek szam is kibovul ugye: ilyenkor kezd az ember nagy kreativan kulonbozo dolgok megszallottjava valni. Peldanak okadek egyik nap kozel egy orara lekotott ahogy egy csipesszel uldoztem az egyik billentyu ala szorult csokiskeksz-morzsat - termeszetesen fogalmam sincs, hogy a morzsa hogy kerult oda. Nyilvanvaloan egy masik dimezniobol.

Csak erzekeltetni akarom, hogy a videki eletnek is megvan a maga szepsege: minel bolondabbak vagyunk, annal jobban beleolvadunk a kozossegbe.

  • Szólj hozzá!
  • Brunoka
  • A bejegyzés trackback címe:

    https://brunomegmonnya.blog.hu/api/trackback/id/tr37816314

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

Jeeves panaszkodik

Galeri

süti beállítások módosítása