A szerzo professzionalis senki aki meg emilezni is lusta... Bruno is a professional nobody-builder who just can't make any effort to write an e-mail..
ecce Bruno

Friss topikok

Archívum

Eldontottem

2008.12.11. 17:50

...hogy alkoholista leszek. Az alkohol ugy latszik megajandekoz a gondolkodas kepessegevel de legalabbis esszeru revelaciokat okoz.

Az utolso nehany napban - amikor nem a megbolondulasi kiserletek foglalkoztattak - jobbara azon toporogtam, hogy hol van a helyuk a vilagban az ilyeneknek mint en (sehol), illetoleg hogy mi az a veglenymerce amihez viszonyitva meg en is kiemelkedek a nihilbol. Azt nem mondom hogy kulonosebben jol szorakoztam, de legalabbis biztositottam a helyem az onkinzasi vilagranglistan ami mondjuk maris egy kiemelkedo eredmeny.

De ma delutan amikor elkezdtem becherovkazni - el kell fogynia mielott hazamegyek: remelem a kedves cseh kollegano dekodolni fogja az uzenetet - a teraszon, dohanyzas kozben eszembe jutott par dolog ami esetleg mentesit az eletvitelszeru novenykedes vadja alol. Valo igaz, hogy nem en vagyok a legelesebb kes a fiokban de az talan nem attol vagyok megsem tok retardalt, hogy valamivel tobb, mint 10 percig kell foglalkoznom ahhoz, hogy megertsem (ld. html-szerkesztes vagy fotografialkodas), meg attol se hogy nincsen egyelore a fejemben az EGESZ wikipedia osszes tudasa.

Attol vagyok retardalt, hogy en is beveszem azt az elterjedt marhasagot miszerint nem tudni valamit az ciki, de kerdezoskodni is. Es meg attol is, hogy hagytam magam evekig meggyozni az iskolaban arrol hogy akit kicsit antiszocialissa tesz 30 cocksucker chav az egy senki.

A Becher ismet bolcs tanacsokat adott.

Ugyhogy Anna es Kati tanito nenik, illetve a tobbiek (nehany kivetellel persze) dogoljenek meg. De azonnalolagosan am.

Uff.

  • Szólj hozzá!
  • Brunoka
  • A bejegyzés trackback címe:

    https://brunomegmonnya.blog.hu/api/trackback/id/tr32817555

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

Jeeves panaszkodik

Galeri

süti beállítások módosítása